Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

                                           
email:protypokentro2@gmail.com

 Το Φροντιστήριο " ΠΡΟΤΥΠΟ

Με 16 χρόνια εμπειρίας στη μέση εκπαίδευση, προσφέρει έργο υψηλού επιπέδου και μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι καθηγητές μας άρτια καταρτισμένοι, απόλυτα εξειδικευμένοι στο γνωστικό τους αντικείμενο και με νέες ιδέες, είναι η βάση της επιτυχίας.

Το εκπαιδευτικό μας  πρόγραμμα είναι ειδικά μελετημένο και διαμορφώνεται πάνω στις ανάγκες του κάθε μαθητή, με στόχο να παρέχει τη σωστή καθοδήγηση στο δρόμο για Ανώτατες Σχολές και τα Τ.Ε.Ι.

Καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία μας, είναι η διαφορετική αντιμετώπιση του κάθε μαθητή και η διερεύνηση των προσωπικών του ικανοτήτων σε σχέση με τη μάθηση.

Η μέθοδος αυτή συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη του στόχου μας και επιβεβαιώνεται στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι αυξημένες εξεταστικές απαιτήσεις αλλά και τα νέα εκπαιδευτικά και γνωστικά δεδομένα, οδηγούν περισσότερο από ποτέ στην ανάγκη έγκαιρης, οργανωμένης  και ουσιαστικής φροντιστηριακής προετοιμασίας.

Αναγκαίο, λοιπόν, είναι να γίνει σωστή και ολοκληρωμένη προετοιμασία των μαθητών για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σύμφωνα με το νέο σύστημα αξιολόγησης από την Α Λυκείου πρέπει να προετοιμάζονται οι μαθητές για να ανταποκριθούν σε όλο το φάσμα των μαθημάτων του Λυκείου.

Στο φροντιστήριό μας θα βρουν την υποστήριξη που χρειάζονται για να καλύψουν τα κενά του Γυμνασίου και να χτίσουν μεθοδικά τις βάσεις που θα τους επιτρέψουν να πετύχουν τα αποτελέσματα που θέλουν στις πανελλαδικές εξετάσεις της Β και Γ Λυκείου.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ

Νταλταγιάννης Σπύρος
τηλ.:697 2529540
email: protypokentro2@gmail.com

Θερινά Τμήματα


Θερινά Τμήματα Προετοιμασίας 2014


Καλό καλοκαίρι  και καλή προετοιμασία…
Οι μαθητές που επιλέγουν τα θερινά τμήματα προετοιμασίας εκμεταλλεύονται το διάστημα που μεσολαβεί από τη λήξη των ενδοσχολικών εξετάσεων της Β’ Λυκείου μέχρι τις οικογενειακές διακοπές την περίοδο Αυγούστου, προκειμένου να προετοιμαστούν για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις της επόμενης χρονιάς και να αποκτήσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων.

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ 2014 ΦΥΣΙΚΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ






ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ 2014

1.  Συμπληρώστε τα κενά στις παρακάτω προτάσεις:
α.  Σώματα που αποκτούν την ιδιότητα να ασκούν δυνάμεις σε ελαφρά αντικείμενα όταν τα τρίψουμε σε κάποιο άλλο σώμα, λέμε ότι είναι …………………………
β.   Η δύναμη που ασκείται μεταξύ ηλεκτρισμένων σωμάτων λέγεται …………………….
γ.   Για να ελέγξουμε αν ένα σώμα είναι ηλεκτρισμένο χρησιμοποιούμε το ηλεκτρικό ……………………
δ.   Τρία χαρακτηριστικά των ηλεκτρικών δυνάμεων είναι:

ΦΥΣΙΚΗ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ


ΦΥΣΙΚΗ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΟΤΗΤΑ 1

1.3 Δύο σημαντικές ιδιότητες του ηλεκτρικού φορτίου (Σελίδα 16)
1.5 Νόμος του Κουλόμπ-Ηλεκτρική δύναμη και απόσταση-Ηλεκτρική δύναμη και φορτίο. (ερωτήσεις-ασκήσεις: σελ.30 :11,12, σελ.32 : 1,2) 2.1(όλο το κεφάλαιο),

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ COULOMB



ΦΥΣΙΚΗ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ COULOMB
1.  Α)Τι λέει ο νόμος του Κουλόμπ, και πότε ισχύει;
     Β) Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των δυνάμεων Κουλόμπ;                                                                                                                             
2. Η δύναμη Coulomb με την οποία αλληλεπιδρούν δύο μεταλλικές σφαίρες (Α) και (Β) έχει μέτρο F, όταν έχουν φορτία qΑ ,qΒ αντίστοιχα και βρίσκονται σε απόσταση r.